četvrtak, 8. prosinca 2011.

Kako Zadržati Muškarca – Izbjegni Ovu Fatalnu Pogrešku!

Ni ne pomišljaš da bi ovo mogao biti problem, budući da je ljubav divna stvar. Ali, čuo sam ovu tužnu priču i previše puta, i od muškaraca i od žena. Sve ide dobro u vezi do trenutka kad ti izleti, „Volim te.“

Druga osoba ne kaže, „I ja tebe volim.“ Nakon toga veza naglo propada sve do prekida.

Ovo je tipična greška s često fatalnim posljedicama, pa nemoj dozvoliti da se to i tebi dogodi. Puno osoba biva šutnuto baš zbog kršenja pravila da ne smije biti prerane upotrebe riječi „Volim“. (Dovraga, i sam sam jednom počinio ovu grešku, u ranim dvadesetima, što je završilo s katastrofalnim posljedicama.)

Za tvoju informaciju, ovo je pravilo: Nikad ne smiješ reći dečku da ga voliš sve dok nisi 100% sigurna da će on na to reći, „I ja tebe volim“ (a da pri tome to zaista i misli).

Sad se vjerojatno pitaš, kako možeš biti 100% sigurna? Puno žena me to pita. Moj odgovor je uvijek da, čim moraš pitati u vezi toga, to znači da nisi 100% sigurna.

Izgovaranje riječi „Volim“ je nešto za što moraš pripremati teren jako jako polako i oprezno. Razlog je taj što u slučaju kad „Volim te“ izgovoriš prerano, u njegove ruke predaješ potpunu kontrolu u vašoj vezi, i na taj način smanjuješ svoje šanse za uspjeh jer za njega prestaješ biti izazov.

Da pojasnim, muškarcu više ne predstavljaš izazov ako on zna da se više ne mora truditi da bi te imao, i zbog toga mu više nisi privlačna kao što si bila. To je temeljni zakon ljudske psihologije: ono što nam je nadohvat ruke nikad nećemo cijeniti i željeti kao ono što moramo platiti na bilo koji način (svojim trudom, upornošću, novcem, i slično).

I zato, tek nakon otprilike pola godine vaše intenzivne veze (ili duže ako je vaša veza bila manje intenzivna), možeš reći „Obožavam te.“ To je lijepa, sigurna fraza koja neće natjerati dečka da te ostavi. Ni njemu neće biti problem reći ti da i on tebe obožava.

I onda, nekoliko mjeseci kasnije, kada budeš sigurna da će i on reći „I ja tebe volim“, možeš ga nagraditi jedne noći govoreći mu da ga voliš.

Puno više o ovome možeš pronaći u mojem sistemu „Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana“, koji opisuje točan plan o tome kako ga vratiti natrag. Možeš započeti ponovno uspješno privlačiti svog dečka (ili muža) tako da odeš na www.VratiBivseg.com.