četvrtak, 8. prosinca 2011.

Kako Vratiti Bivšeg - Jesi Li Mu Uskraćivala Seks?

Zbog svoje prirodne anatomije, muškarci imaju biološku potrebu za redovnim seksualnim olakšanjem. Ono se može dogoditi samo na tri načina:

            1. S tobom;

            2. Kroz samo-zadovoljavanje; ili 

            3. S nekom drugom osobom (dakle, ne s tobom).

Ako je prva opcija muškarcu uskraćena, onda su njegove jedine dvije preostale opcije masturbacija (navika koja ne privlači većinu muškaraca) ili ona seksi tajnica na poslu koja mu se stalno nabacuje.

Pogodi prema kojem rješenju svojeg problema će se on nakon nekog vremena okrenuti. 

U svom profesionalnom poslu, a to je savjetovanje muškaraca u vezi zavođenja, naišao sam na gomilu muškaraca koji su varali svoje žene ili djevojke. Vjerojatno njih 99% to radi jednostavno zato što nisu seksualno zadovoljeni kod kuće.

Ustvari, vjerojatno sam i previše oprezan kad kažem 99%. Ne sjećam se nijednog primjera da je muškarac varao ženu koja ga je seksualno zadovoljila.

Možda to nije fer, i možda su muškarci stvarno svinje, ali to je realnost.

A sad ću ti reći nešto u vezi ljudskog mozga što vjerojatno nisi znala. Što se više seksaš, to se više želiš seksati. To je zato što kad to radiš, u tvojem mozgu se stvaraju neuronski spojevi koji potiču želju sa seksom i zbog kojih priželjkuješ još više zadovoljstva. Tako da, što ga više prakticiraš, više ti se sviđa.

Drugi način je gledati na seks kao na vježbu. Ako uvijek čekaš da „budeš raspoložena“ za vježbanje, onda je lako reći „ne“ i preskočiti taj dan. Zatim ubrzo preskočiš i dva dana, i uskoro ćeš biti previše mlitava i bez kondicije tako da uopće više nećeš htjeti ni razmišljati o vraćanju u redovni ritam.

Nakon što naučiš kako vratiti bivšeg, tj. kad budete ponovno zajedno, ove stvari bi trebala imati na pameti. Ne želim ići u krajnost i reći ti da svom dečku (ili mužu, ovisno o tvojoj situaciji) pružiš seks kad god on to poželi, ali ako ga na taj način usrećiš bit ćeš nagrađena na takve načine koje nikad nisi mogla ni zamisliti.

Puno više o ovome možeš pronaći u mojem sistemu "Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana", koji opisuje točan plan o tome kako ga vratiti natrag. Možeš započeti ponovno uspješno privlačiti svog dečka (ili muža) tako da odeš na http://www.vratibivseg.com/.