četvrtak, 8. prosinca 2011.

Kako Vratiti Bivšeg - Jesi Li Bila Pretjerano Ovisna O Njemu?

Želiš svog bivšeg natrag? Onda imaj ovo na umu: najbrži način da ubiješ bilo kakvu privlačnost muškarca prema tebi je da se osjećaš nesigurno u vezi sebe same, da budeš previše posesivna i ovisna o njemu ili da se prenemažeš u svom samo-sažaljenju.

Kada imaš mentalni stav da si osoba niske vrijednosti, onda moraš imati muškarca u svojem životu da bi bila sretna, i zbog toga postaješ emocionalno ovisna.

Pomisli samo na ljude u svom životu koji su bili ovisni. Oni te guše. Žele zadobiti tvoju pažnju u svakoj prilici, jer očito je da se ne znaju zabaviti sami. Ako treba napravit će i negativnu dramu samo da bi dobili tvoju reakciju.

Psihološki gledano, sva ta ovisnost te puno više odbija nego što ti stvara želju da provodiš vrijeme s takvim osobama. Temeljna činjenica o ljudskoj prirodi je ta da nas privlače ljudi koji nam pružaju sretne osjećaje, a da nas odbijaju oni koji sišu radost iz nas poput pijavica.

Razmisli samo kako to izgleda s točke gledišta tvog bivšeg dečka (ili muža, ovisno o tvojoj situaciji), kad se ti osjećaš ovisno i kad djeluješ na osnovu takvih osjećaja.

Dat ću ti jednu ideju koja se pokazuje kao veoma efikasna: zamisli da si žena njegovih snova. I kad posumnjaš u to jesi li zaista žena njegovih snova, postavi si pitanje: „Da li bi žena iz snova mog muškarca…?“

Evo par primjera kako možeš dovršiti gornju rečenicu:

-„Da li bi žena iz snova mog muškarca kukala o neriješivim problemima i činila da se on osjeća jadnim?”

-„Da li bi žena iz snova mog muškarca, prebrzo i prerano ga pritiskala da je on zavoli, ili bi mu dala dovoljno vremena da se zaljubi?”

-„Da li bi žena iz snova mog muškarca njega gušila?”

-„Da li bi žena iz snova mog muškarca imala toliko malo stvari u svom životu, da bi sjedila satima uz telefon i čekala ga da je on nazove?”

Najveći paradoks kod tvoje emotivne ovisnosti o tvom muškarcu i kod prevelikog pokušavanja da pridobiješ njegovu naklonost, je taj što to ima potpuno suprotni efekat - to ga gura dalje od tebe.

Upravo sada, ako si poput većine cura u ovoj situaciji, ti gušiš svog bivšeg s prevelikom pažnjom. To ga još više odbija od tebe. On bi želio da ti to znaš. Zato je stvar broj 1, za koju se nadam da ćeš uzeti iz ovog članka, ta da trebaš isključiti svog bivšeg od sebe UPRAVO SADA.

Taj jednostavni korak će zaustaviti njegovo udaljavanje od tebe, i na kraju će te ponovno k njemu približiti i dati ti šansu da ga ponovno osvojiš.

Dakle, prestani biti ovisna o svom muškarcu. Zdravije i bolje je da počneš razmišljati da ga želiš, ali ne i da ga trebaš.

Sjeti se, ti si seksi, samopouzdana žena s puno toga za ponuditi onima koji te imaju prilike upoznati. Ti si zgoditak. Ti si blago. Ti si sjajna prilika, i svaki muškarac bi bio sretan da te ima.

Usvoji ove nove stavove koje sam ti sada ponudio, i vidjet ćeš kako brzo će nestati tvoja ovisnost. Svojeg bivšeg ćeš privući natrag brzo poput gravitacije.

Puno više o ovome možeš pronaći u mojem sistemu „Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana“, koji opisuje točan plan o tome kako ga vratiti natrag. Možeš započeti ponovno uspješno privlačiti svog dečka (ili muža) tako da odeš na www.VratiBivseg.com.