četvrtak, 8. prosinca 2011.

Kako Vratiti Bivšeg Dečka - Spavaš Li Nakon Prekida S Drugim Muškarcima?

Biti odbačena od voljenog muškarca je jedna od najgorih stvari uopće koja se ženi može dogoditi. U tom mučnom životnom razdoblju, nije teško shvatiti da žena često „izgubi kompas“ pa se ponaša na način da si ionako tešku situaciju svojim postupcima još i dodatno otežava.

Ovdje mislim na slučaj kad žena nakon prekida s voljenim muškarcem stihijski spava s drugim muškarcima.

Nije fer da se društvo divi muškarcu koji je osvojio mnoge žene, a da žene koje su zavele mnoge muškarce označava kao „drolje“. Ali realnost je upravo takva.

Pošto sam vidio obje strane (jer sam i profesionalni trener muškaraca za zavođenje i za veze sa ženama), mogu ti reći da mnogi muškarci slave kad njihova bivša „spava okolo s kim stigne“. To, u njihovim umovima, znači da nemaju više nikakvog razloga biti privučeni k njoj.

Postoji još jedan problem. Kada upoznaš novog muškarca, seks jednostavno zakomplicira stvari između tebe i njega. Ovog trenutka ti ne trebaju takve komplikacije.

Ako odlučiš imati usputni seks, probaj se ne vezati prebrzo za tog novog muškarca, i definitivno nemoj dozvoliti da tvoj bivši dečko sazna što se događa.

Ako se ipak vežeš za tog novog muškarca i uletiš u „vezu za utjehu“, to će ti gotovo sigurno još više zakomplicirati stvari.

Naprosto me zapanjuje kako je ženi lako otići u bar, naći nekog tihog dečka koji joj se umjereno sviđa, i odvesti ga kući radi seksa. Jer budimo realni, nasumično odabrani samci koje pronalazite u barovima obično i nemaju puno opcija po pitanju romanse. Tako da žena može veoma lagano tog dečka zadržati u „vezi za utjehu“ nastavljanjem seksualne veze.

Nažalost za tog „dečka za utjehu“, prema njemu skoro nikada neće biti usmjerena iskrena ljubav. On je zauvijek na drugom mjestu u ženinom srcu.

Dečko za utjehu razvija osjećaje prema ženi, ali ona ga, naravno, samo vuče sa sobom sve do trenutka kad se može vratiti svojoj pravoj ljubavi. Kada se to dogodi ona istog trenutka šutne Gospodina Utješnog.

Ne samo da je ne-etički namjerno slomiti nečije srce na takav način, nego to također i tebi pogoršava stvari, iz dva razloga:

1. Tvoj bivši dečko će pomisliti da je sa svime gotovo, jer pokraj sebe imaš novu osobu. Možda će te iznenaditi činjenica da većina muškaraca ne razumije pravu prirodu veze za utjehu. Tipični muškarac misli da ako je njegova bivša cura upoznala nekog drugog, to znači da je s njim završila zauvijek.

2. To ti pretjerano komplicira život. U ovom trenutku, tvoj prvenstveni cilj je da radiš na sebi. Dio toga uključuje i upoznavanje novih muškaraca tokom nekoliko sljedećih tjedana. Ali, trebala bi ih upoznavati samo kao prijatelje, osim ako ne odlučiš da više ne želiš svojeg bivšeg dečka natrag.

Ali moram ti otkriti tajnu. Koristit ćeš osjećaje ljubomore tvog bivšeg protiv njega. Ovdje nećemo govoriti o detaljima na koji način ćeš to učiniti, ali zasad ću ti reći samo ovo: ljubomora se mora koristiti vrlo suptilno. Sve što trebaš učiniti je to da se tvoj dečko osjeća kao da je na natjecanju protiv drugih muškaraca.

Puno više o ovome možeš pronaći u mojem sistemu „Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana“, koji opisuje točan plan o tome kako ga vratiti natrag. Možeš započeti ponovno uspješno privlačiti svog dečka (ili muža) tako da odeš na www.VratiBivseg.com.