četvrtak, 8. prosinca 2011.

Kako Vratiti Dečka - Spavaš Li S Njim Nakon Prekida?

Prekinula si sa svojim dragim (dečkom ili mužem, ovisno o tvojoj situaciji). Zapravo, točnije rečeno, on te je napustio. Nisi to htjela, i sve si napravila da ostanete zajedno, ali nikako to nisi mogla spriječiti. A on je ljubav tvog života, i sanjaš o tome da opet budete zajedno.

U ovoj teškoj i mučnoj životnoj situaciji (znanstvenici kažu da je prekid veze s voljenom osobom jedan od najstresnijih događaja u životu uopće), veoma teško je zaboraviti ga i okrenuti se na drugu stranu. A naročito ako ti on nudi da se i dalje viđate (i seksate).

I ti pristaješ. I na taj način upadaš u klopku. Dvostruku klopku:

1.    Ako ga još uvijek želiš vratiti u odanu vezu smanjuješ si šanse da to zaista i učiniš (objasnit ću u nastavku).
2.    U slučaju da se želiš okrenuti na drugu stranu u svom životu, ne možeš jer si i dalje emocionalno vezana.

Prilično uobičajeno za ženu je da započne s obrascima ponašanja koji bi upalili u obrnutom slučaju, tj. upalili bi muškarcu kad bi se tako ponašao prema ženi. Naime, kada muškarac želi vratiti svoju ženu, seks je najmoćnija taktika koju on može upotrijebiti.

To je tako jer, kad se žena seksa s muškarcem, ona doživljava poplavu endorfina u svom mozgu, što praktički garantira da će ona razviti neke osjećaje prema njemu.

To je, naravno, nešto pomoću čega muškarac ostvaruje prednost ako želi vratiti svoju bivšu curu. Gotovo sve što on treba uraditi jest seksati se s njom i ostatak je jednostavan, jer se ona ne može oduprijeti obnovljenim osjećajima koji je privlače prema njemu.

Nažalost, ne vrijedi i obrnuto. Ako se seksaš sa svojim bivšim dečkom, ti ćeš biti ta koja je više privučena k njemu, a ne obrnuto. S njegove točke gledišta, seks je jednostavno ugodno iskustvo koje je još i poboljšano činjenicom da veza nije potrebna. Može slobodno izlaziti s drugim curama, dok ima „prijateljicu s beneficijom“ koju može zvati po potrebi.

Umjesto toga, želim da seks smatraš oružjem koje ćeš iskoristiti da bi namamila svog bivšeg dečka. Sve dok ne budete ponovno zajedno, natjerat ćeš ga da zasluži bilo kakvu intimnost s tobom. Seks je za njega nagrada za povratak u predanu vezu s tobom.

Ono čega si vjerojatno i sama svjesna, je to da je muški seksualni nagon ekstremno snažan. To znači da kada ga natjeraš da bilo kakvu intimnost treba prvo zaslužiti, time ostvaruješ ogromnu moć nad njime.

To trebaš stalno imati na umu, i iskoristiti kao jedno od svojih strateških oružja da bi ga ponovno privukla .

Puno više o ovome možeš pronaći u mojem sistemu „Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana“, koji opisuje točan plan o tome kako ga vratiti natrag. Možeš započeti ponovno uspješno privlačiti svog dečka (ili muža) tako da odeš na http://www.vratibivseg.com/.